2 Ocak 2009 Cuma

Ghost Town

Elimde olan filmlerden en eğlenceli ve kafa yormayacağını düşündüğüm film olan Ghost Town'ı izlemeye başladım gecenin geç bir vaktinde... Cidden düşündüğüm gibi beni fazla düşündürmedi... Sıradan ve huysuz bir dişçi olan Dr. Bertman Pincus [Ricky Gervais] ameliyat için hastaneye gider. Ameliyat sırasında 7 dakika kadar ölür. Sonra hiçbir şey hatırlamadan dünyaya döner. Taburcu olduğunda sokakta işleri yarım kalmış ve tam olarak diğer dünyaya geçişi sağlayamamış insanlarların problemlerini çözme talebi üzerine kaçma kovalamaca oynar. Bu ölü kişiler içinde karısını aldatan bir adam vardır. Frank [Greg Kinnear]. Frank'de Bertman'dan karısına (Gwen) karşı olan, benim anlamadığım bir sorunu çözmesini ister ve dr. Pincus'u rahat bırakmaz. Sonunda Dr. Pincus, gel zaman git zaman Gwen'e [Téa Leoni] aşık olur vs vs vs...Bilindik konu, bu klişe konuya değişmiş (alışık olmadığımız) oyuncuların katıldığı bir hayalet hikayesi...Ayrıca; hayaletlerin içinden geçen kişiler hapşuruyor filmde. Bak burası ilginçti işte...

Kısaca boş zamanınız varsa ne alâ, fakat sinemada izlendiğinde sıkılabileceğiniz bir film olabilir. Tabi kesinlikle bu tarz filmlerden zevk alan kişiler de vardır. Tenzih ederim kendilerini.


İyi seyirler.



3 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Film filmdir deyip, fazlada yormayacaksa ve hayaletlerin icinden gecen insanlar hapsuruyorsa :)) Izlenmeli oyleyse :)) Kocaman sevgiler :))

rahsan dedi ki...

aa ben fragmani begendim, izlemeye deger!

cinar dedi ki...

bu filmden de bahsetmiştim kısa zaman önce. bence şeker filmdi. keyifli geldi bana.