1 Ocak 2009 Perşembe

Uyan Ankara

2009 yerel seçiminde Akp'nin Ankara adayı yine Melih Gökçek... Sevgili Ankaralılara geçmişler olsun diyorum öncelikle... Seçimlerde uyuma diyorum uyan diyorum sonra. Şehrine sahip çık. 15 yıldır yemeyip yedirdiğini düşün... Sonra oy kullan... Şahsın seçim sonrası tekrar belediye başkanı seçildiği taktirde ise söylenecek tek söz herhalde; "kendi düşen ağlamaz" olacaktır.


7 yorum:

Malla dedi ki...

Maalesef onlar işini biliyor. Yapacak bi şey bırakmıyorlar millete...

beyaz mendil dedi ki...

Haklısınız kendi düşen ağlamaz ,gözü bile çıkar.

papagangibi dedi ki...

Umarım düşmeler, umarım ağlamazlar...

Anonymous dedi ki...

Melih Gökçek'in Kılıcdaroğlu ile televizyon duellosundan AKP'nin Gökçeğin tekrar aday açıklamsına kadar olan süreci izledim..

Önce, Aday göstermeme gibi bir izlenim verdi.. Bunu Özellikle Parti Başkanı, Erdoğan'ın açıklamalarından görebildik.

Sonra ne olduysa, Yine Gökçek kararı çıktı..

Ara dönemde bayya bir soğuklukta bariz bir şekilde göründü.

En son geçtiğimiz hafta içinde, Fetullah Gülen'in Erdoğanı arayıp Gökçek için ricada bulunduğunu falan okuduk..

Bu süreçte kulislerde ne olup bittiğini biz normal vatandaşlar hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz.

Sade bir vatandaş ve yurttaş olarak benim tüm bu sureçte anladığım?

Melih Gökçek'in artık herkesce bilinen ve öğrenilen yolsuzluklarına rağmen AKP'Gökçek'ı tekrar seçerek düştüğü acizliğin sebebi şu olsa gerek?

AKP teşkilatı Gökçek'i aday gösterememekten korktular.. Ötyle AKP'de dönen tüm dolapları Melih Gökçek bir bir piayasaya çıkarabilirdi.

Nitekim, Gökçek böyle bir karekter taşıyor.

Bu arada, AKP içinde dönen dönme dolapların bu gibi çıkar/menfaat sürtüşmeler sonucu partiden küsenlere kalmamamlı diye düşünüyorum..

Savcılar ne diye devletten maaş alır?

nevruz dedi ki...

melih gökçe yine seçilirse gerçkten daha da söylencek birşey yok yani...ankaraya melih gökçesiz güzel günler diliyorum:)

Limpidarkk dedi ki...

mahvetti şu (sıfatı bellidir ama dillendirmek istemiyorum)herif ankara'yı tekrar başkan olduğunu görmek miğdemi bulandıracak ama olacakta bu sistem belli halk belli koyun içgüdüleri belli herşey belli yani...olay al gülüm ver gülümdür bizdeki versiyonu ise al kömürü/al yeşil kartı(ulan salak en fazla 1 ay kullanabilirsin iptal olacak onlar mal!)ver oyunu... sonuçta ankaranın yarısından fazlası istemiyor bu adamı ama karşısında bir kişide mutabık olamıyor bu çoğunluk... yine yazık olmaya devam edecek ankara'ya ve insan gibi yaşamak insanca hizmek almak isteyenlere...kurtuluş nedir eğitim şart kardeşim :D çalıntı yaptım ama doğru bu ve bu eğitimi okullarda alamayız oralarda daha çok köreliyoruz çünkü öğretmenlerde belli...

Dinçer Başdemir dedi ki...

Seviyesiz adam. Umarım Ankaralılar' ın şansı yaver gider de seçilmez artık.