10 Ocak 2009 Cumartesi

A.R.O.G.


Çok eğlenerek izledim AROG filmini. Mantığı bir yana koyarak izlendiğinde Cem Yılmaz çok daha eğlenceli olmakta. Arif'in bir an önce insanlığa çağ atlatma derdini konu alan bir film bana kalırsa... Sponsor filmi olan Arog, Gora'dan daha da güzeldi kanımca... Klişeleri barındırdığı kadar espiri alanının genişliği daha da kullanılabilirdi... Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Özkan Uğur iyi bir üçlü oluşturuyorlar, bu yadsınamaz. Eğer ki bir üçüncü film gelirse kendilerini Harry Potter hikayesinde görmekten büyük haz duyarım cidden...

Ayrıca Cem Yılmaz sayesinde öğrendik ki; Avea hattıyla uzayda ve yontma taş devrinde kesintisiz iletişim sağlanmaktadır. Sonrasında yılanın hiç evrim geçirmemiş olduğunu da notlarımıza eklemeliyiz. Yine ilk çağda Nil Karaibrahimgil gibi renkli gözlü insanlar da mevcuttur ve topuklu giymektedirler. Medeniyet = fışkiye'dir. Fışkiyeniz varsa medenisinizdir :)

6 yorum:

L@L dedi ki...

Fışkiye olayına koptum doğrusu :)

Ballerina Witch dedi ki...

ahah :D
bende yarın gidicem.
avea konusuna da yarıldım :D
evin içinde çekmeyen telefon nasıl uzayda çeker akıl sır erdiremedim doğrusu :D cem yılmaz işi çözememiş daha =p

MonteCito dedi ki...

Yani şu avea da uzayda çekti, taş devrinde çekti bir T.C sınırları içinde çekmeyi beceremedi..

Digital Sevgi Kelebeği dedi ki...

Filmden önce çok gazladılar.. sanırım çok beklentiyle gittim ve beğenmedim.. Hele o Nil Karaibrahimgil oyunculuğuna ne demeli.. Berbattı.. O Role Şebnem dönmez pek de iyi giderdi..

Burcu SezeR dedi ki...

Cem yılmaz'ın filmlerinde şu oynamış bu oynamış diye sınırlandırma getirmiyorum. Yeni birşeyler arayarak gidiyorum ve gülüyorum... :)

Çilekli Pasta dedi ki...

bende sevdim bu filmi beğenmeyenler olmasa da :)