27 Kasım 2008 Perşembe

Ferhunde Problemi

3 Sezondur izliyoruz Yaprak Dökümü dizisini. 3 yıl yani... Eh diziyi bilmeyen yok, kitaptan uyarlama olması da izlemeyenler için bile fikir sahibi yapmıştır. Ferhunde kötü bir karekter. Aslında fazla zeki olmayan fakat olan aklını da hinliğe çalıştırdığı için çevresine olan zararı yadsınamaz.


Dizinin son sezonuna baktığmızda görüyoruz ki; Ferhunde Şevket'i boşamaya yine binbir karmaşa yaratarak razı oldu, yaptıkları yanına kâr kaldı ve daha önce de beraber olduğu Levent'i nişanlısından ayırarak kendisine aşık etti. Sonra Levent, Ferhunde'nin daha evvel karıştırdığı haltlar hakkında bir çok olaya tanık oldu. Ve adam tınmadı bile... Gitti son model araba aldı hatuna. Ve dün geceki bölümde evlenme teklif etti. Kafam kadar büyük bir yüzükle hem de...

Levent; yakışıklı, zengin, kariyeri olan ve cool bir adam imajı çiziyor. Sizce gerçek hayatta bu ilişki durumu evlilikle mi sonuçlanırdı ben merak ediyorum açıkçası. Acaba Ferhunde bunu hakediyor mu? Eminim diziyi izleyen çoğu kişi son bölümlerde Levent'i "salak" lıkla itham etmiştir içinde. Ben dışımla itham ettim ne yalan söyliyim.

Diğer tarafta Ferhunde'nin arkadaşı Gülşen var. Mazbut, hanım, iyi bir kız... Peki Ferhunde 2 koca eskitip bir de sevgili yapmışken Gülşen'in bahtı mı karadır?

İşte ben bu dengenin kurulmasını istiyorum bu dizide... Adalet istiyorum... Ferhunde artık dört ayak üstüne düşmesin lütfen.

8 yorum:

içimden geldiği gibi ~~~ dedi ki...

çok haklısın...gerçekten güzel yorumlamışsın..

ellyf dedi ki...

Ya bu Gülşen'in durumu benim de aklıma takıldı geçenlerde. Dizi boyunca kızcağız hep Ferhunde'nin peşinde dolaştı durdu, hayatıyla ilgili en ufak birşey anlatılmadı. Ayıp yani... Helak oldu yavrucak Ferhunde'nin kirlilerini temizlemekten onda tık yok...

L@L dedi ki...

Burcu sana katılıyorum canım zavallı Gülşen'in canı yokmu. Hep Ferhunde kazanmasın artık.

Malla dedi ki...

Ben diziyi bırakalı aylar oldu. Ağlamak ,devamlı üzüntü gerdi beni..Sen kısaca özetlemişsin. Aslında Gülşen aksiyonu olmayan sanki gereksiz bir karakter.Ferhundenin ona pek ihtiyacı yok.Gülşene biraz aksiyon katmak lazım ki oynadiğına değsin.Biraz Ferhundelik, benim başım kel mi durumları,bu kadar iyi kızlık yeter artık filan :))

oytunca dedi ki...

bu levent olayında gerçekten abarttılar. adam 2 kocada da aynı şeyin olduğunu duyuyor, biraz kafası karışır gibi gösteriyorlar ve sürprizzzzz:))) ferhundeye tek taşımı kendim aldım şarkısını söyletmeleri lazımdı bence ama nerdeeeee:))) Yüzüğü taaa gözümüzün içine soktular... Olmazki canım böyle de...:)

osuruktanteyyare dedi ki...

zuhaha dün içimden bu kızda birini bulsun yazık ya ferhunde 2 kere evlendi diye düşünürken babam " gülşende evde kaldı ya" dedi
demekki herkes aynı şeyi düşünmüş valla
ayrıca fazla abarttılar dediğin gibi adam bildiin salak

Gurcay dedi ki...

Ya ne diyim ben size, ciddi ciddi dizi yorumluyorsunuz. Bırakın Yaprak Dökümü'nü; geçin Avrupa Yakası'na.. Ohhh.. 2 saat safi geyik... Beyni yormaya ne gerek var?!
Bir Burhan Altıntop kolay yetişmiiyy!! :)))

pharaoh dedi ki...

bu hayatta gülşenler hep evde kalır, ferhundeler de 3 değil 5 koca eskitir.. doğruya doğru.