25 Temmuz 2007 Çarşamba

En Ön Koltuk Benim


Ülkemizde 26 Ekim 2007 Cuma günü vizyona girecek olan, fakat o güne kadar nasıl sabredeceğimin meçhul olduğu, zihnimde belirdikçe günlerin kabızlığını yaşamaktan korktuğum, beni heyecanlandıran bu film için sinemaya gitmeyi planlıyorum. Uzun zamandan sonra ilk kez aklıma sinemaya gitmeyi, aynı anda patlamış mısır yemeyi getirdi bu muhteşem müzikal. Amerika'da vizyona girdiği ilk hafta gişeleri birbirine katmış, kılıçtan geçirmiş bir film.




Yönetmenliğini ayrıca yapımcı da olan Adam Shankman'ın yaptığı, [Shankman ismini filmkolikler "Wedding Planner,The", "Premonition" filmlerinden hatırlayacaklardır. ] başrollerini John Travolta, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken'ın paylaştığı bize göre coming soon filmdir. Pek çok film eleştirmenine göre Travolta bu yıl bir çok ödülü koltuk altına alacak gibi gözüküyormuş.



Filmin internet sitesini mutlaka ziyaret etmenizi öneririm ama önce kısa bir özet geçmem gerekirse; "Film uzun yıllar Broadway'de de perde açan ve pek çok kez Tony ödülü kazanan müzikal Tracy Turnblad adlı şişman bir kızın öyküsü üzerine kurulu. TV'deki bir şov programının hayranı olan genç kız, bir gün programda çalışan yıldızlardan birinin hasta olduğunu öğrenir ve yeni yıldız için yapılan seçmelere katılır. Ama onu bekleyen kocaman bir hayal kırıklığıdır. "
Aauuuwww! seslerinizi duyar gibiyim...






Not: Rock'n Roll severler filmin soundtracklerini pek bir sevecekler.



Hiç yorum yok: