22 Aralık 2008 Pazartesi

Taraftar çilesi


Hiçbir şeyden çekmedik biz ailece, bu Beşiktaş'tan çektiğimiz kadar yemin ederim. Maç günleri nefesimizi tutup, kulağımız salondan gelen maç spikerinin sesinde. "Hah! gol oldu, tüh sarı kart". Aynı babam gibi ben de sonuna kadar Beşiktaş'ı tutarım. Gurur da duyarım hani, yenildiklerinde dahi toz kondurmam vs... Ama diyorum ya biz ailece çok fazla çekiyoruz bu Beşiktaş'tan... Beşiktaş gol yer bizim ailede huzur kalmaz... Üzülürüz en basitinden... Gerilir ortam... Bir şey değil babam tık! diye gidiverecek bu Beşiktaş yüzünden bir gün. Hayır maaşa bağlasalar böyle "sonuna kadar teslimiyet geliri" adı altında biz şimdi saraylarda yaşıyorduk... O da değil... Maçı zevk için izlesek Beşiktaş'ı zevk bir kenara diken üstünde izler olduk. Başkan mı değişçek takımı kuyuya mı atacaksınız napçaksanız yapın biz ailece yatıp bir daha kalkamıyacağız Allah muhafaza... Tövbe tövbe...

7 yorum:

Malla dedi ki...

Hiç yaşamadığım için bilemiyorum da tatlı bir dert..Ama ilki hepiniz aynı takımı tutuyorsunuz, tam tersi olsaydı mazallah:))

rahsan dedi ki...

sanki bizi anlatmissin, yalniz dünkü macta hickimsenin degismemesi, kimsenin biryere gitmemesi gereken bir besiktas vardi, biz daha macin baslarinda dedik ki, mükemmel oynuyoruz, ama agzimizla kus tutsak bu maci bize vermez bu hakem! nitekim öyle de oldu, daha 50.dakikada cok alakasiz bir durumda en iyi adamimizi atti herif, ilk gollerinde rüstüye faul yapilmisti, ayni pozisyon bizim basimiza gelmisti, golümüz sayilmamisti, ilk penaltilarinda hic alakasi yoktu, top zaten disardaydi, ayrica dikkat ettin mi, bize yapilan faullerde hicbir besiktasli kendini yalandan yerlere atmazken, gs bütün mac boyunca yerlerde süründü yazik, hele o ayhan!!! besiktas dün galatasarayi resmen ezdi ama puani (herzaman basimiza geldigi gibi) onlar aldi! umarim carsi cikista o hakemi linc etmistir! zaten mac bitisi, hic görmedigim bir olay da oldu, bjkli "yöneticiler" hakeme saldirmaya gittiler!!! zor kacti pis herif, suratinda meymenet yok zaten!

saygilar :)

özii dedi ki...

Sana katılıyorum taraftar olunur da kendini yıpratmak nedendir anlayamam . Hatta bununla ilgili bir yazım olacak yakında. fanatizm "

içimden geldiği gibi ~~~ dedi ki...

hehehe sonuçta iyi olan kazanıyor dimi ama??

Burcu SezeR dedi ki...

içimden geldiği gibi; problem kimin iyi olduğu değil ki, sorun kişiler üzerindeki baskı... Spor rahatlamak için yapılan şey fakat biz bunu omuzlarımıza yük olarak bindirip koşmaya çabalıyoruz... Yeterki ben strese girmeyeyim de isterse Fenerbahçe kazansın dünya olsun onun =) - Ki hiç haz etmem kendilerinden...

Burcu SezeR dedi ki...

Malla; sen bir de bana sor.. Allahtan evde babamdan başka erkek yok... Bir de olsaydı ah bir de farklı takım tutsaydı... Allah böyle insanlara yardım etsin.. Lig tv de kaldırılsın bence =)

mesut demir dedi ki...

beşiktAŞK tüm mesele burada yatıyor:)

biz taraftarlıktan ziyade aşk besleyen bir taraftar grubuyuz. sanırım dediklerini,yaşadıklarınızı hatta benim de yaşadıklarımı (ki bunların hepsi aynı şeydir) yaşamamızın nedeni bu aşk!

ben her maçın sonunda (yendiğimiz veya yenildiğimiz maç farketmez) sanki bir boğayla güreşmiş kadar yorgun oluyorum. artık nasıl kasıyorsam kendimi!!!

çözüm: "tüp kafa" gitmeliiiii