20 Aralık 2008 Cumartesi

Righteous Kill

Dün gece oturup Righteous Kill isimli filmi izledim. Al Pacino ve Robert De Niro oynuyor, izlemezsek ayıp olur dedim içimden. Aynen bu cümleyi kurdum. Oyunculuk görsün gözüm dedim, mimik nasıl kullanılır, beden nasıl karaktere bürünür dedim aldım kahvemi çöktüm ekran karşısına. Sonuç olarak iyi oyunculuk, berbat bir senaryo, kopuk bir konu, geliyorum diye bağıran ters köşe şutu ve kalecinin muhteşem kurtarışla sonlandırdığı bir "The End" yazısı... vs vs vs... Kaçırılınca ahlanıp vahlanılmayacak bir filmdi. Bu sebeple sakın kendinizi üzmeyin.



Konusu da şöyle; "Emekliliğe hazırlanan New York Polis Departmanı’nından iki dedektif, David ve Thomas rozetlerini çıkarmadan önce, kadın ticareti yaparak kötü ün yapmış birinin cinayetini araştırmak için çağırılırlar. Hukuki sistemin açıklarından yararlanan suçluları hedef almış bir seri katille karşı karşıya oldukları ortaya çıkar. Seri katilin amacı polisin kendi başına yapamadığını yapmak ve huzuru sağlamak için suçluları sokaklardan temizlemektir. "

3 yorum:

Merope dedi ki...

evet ya. bu kadar klişe bi konu olması üzdü beni. sonucta 2 dev bir arada insan eşsiz bi filmdir kesin diye izliyor, dimi..

Deli Profesör dedi ki...

Sen git iki efsane ismi yanyana getir ve onların bu kadar etkisiz, hikayenin dandikliğinden ötürü etkide bulunamayacakları bi film yap. Benim anlamadığım bu efsane ikili filmi kabul etmeden önce senaryoyu okuyup beğenmiş mi :D

Burcu SezeR dedi ki...

Belki kredi kartı borçları vardır =))) Mesela benim var..