15 Aralık 2008 Pazartesi

Iskalamak

Eğer ki hedef tutsaydı tarihin en komik olaylarından biri yaşanacaktı. Aynı Saddam'ın heykelinin terlikle dövülmesi gibi, Bush'un kafaya bir adet ayakkabı çok güzel bir cevap olurdu kendisine. Tabii Irak'lı gazeteci iyi bir atıcı olsaydı... Olmadı, kısmet değilmiş... Pişkinlik deniyor Bush'un hareketine, işlediği cinayetler sonrasında "özür dilemek" yerine gidip "eh hadi ben gidiyorum, güzel günler için teşekkür etmelisiniz bana" anlamı taşıyan gezisinin hakettiği tek bir ayakkabı olmamalıydı...


3 yorum:

Vladimir dedi ki...

Adamın tepkisi de kendisi gibi pişkin birinden beklenecek türdendi. Ayakkabıya bakıp sanırım "size 10 bir ayakkabı bu" dedi Bush. Yüzsüz diyorum, en yüzsüzü hatta.

Gurcay dedi ki...

Ayakkabıyı fırlatan arkadaşı tebrikler eder, gözlerini öperim. İsabet ettirebilseydi daha iyi olurdu ama önemli olan isabet etmesi değil, fırlatılmasıdır bence...
Bu arada diğer Iraklı gazeteciler, meslektaşlarının hareketi için özür dilemişler Bush'dan... Hepsine bir hareket çekmek istiyorum ama burası yeri değil.

Digital Sevgi Kelebeği dedi ki...

Kusura bakmasın ama o gazeteci arkadaşı hiç tebrik etmiyorum.. İş işten geçmiş arkadaşım.. İşgal günlerinde neredeydin??