22 Ağustos 2008 Cuma

Paylama hakkı

Çok küçük düşürücü, saçma sapan bir durum fakat var böyle bir hak. Yahut bu hakkı kendi bünyesinde gören kişiler mevcut aramızda... Paylanmak, azar işitmek beni asla rahatsız etmeyen bir eylem olsa da karşımdaki kişiye duyduğum saygı anında sıfırlanarak o zât hakkındaki düşüncelerimde ister istemez onarılamaz yaralar açmaktadır. Öyle ki bu yara asla iyileşmeyen bir şey... Bu da 24 yaşımdan sonra oluşmuş bir duygudurumbozukluğu. Affedemiyorum yani...


Eh her insan biraz bozuk değil midir?

3 yorum:

Gurcay dedi ki...

Biraz... Yani etrafımda bozuk olmayan insan yok gibi geliyor. Şimdi senin yazını okuyunca durup düşündüm, çok yakınım diyeceğim insanları ele aldım hepsinde birşeyler var.. Aslında kime göre bozuk, neye göre bozuk, di mi? Belki de kimse kimseye benzemeyeceği için, insanların bizden farklı özellikleri bize yanlış geliyordur. Belki de durum sandığımız kadar vahim değildir.
Ben misal bozuğım. Son keşfime göre hayatta yalnız başıma kalma korkusu var bende.. Bunu 2-3 ay önce keşfettim. Eskiden daha güçlü olduğumu sanırdım, değilmişim demek ki... Üzerine gitmeye, yenmeye çalışıyorum.
Neyse ya.. Konudan iyice sapıyorum, yine kendimi yazdım. Şunları biraz toparlayıp yazsam kendi bloguma entry olurdu :)
Kim paylıyor seni ulen; müdürcükler mi?! Gelip döveyim mi?! :)))

Burcu SezeR dedi ki...

Sevgili gürçay, iki adetçoban köpeği aldığın taktirde hem emeklilikte hem de şimdiki yaşamında yalnız kalmamış olursun... Amerikan filmlerinde olduğu gibi bir hatun bekleme yani... =)

Neden bilmiyorum fazla tepkisizim... Birileri konuşuyor ben susuyorum... Diyorum ki; bana olan bu davranışını umarım ki Allah affeder... Dönüp gidiyorum... Müdürlerimden memnunum dedikodu yapmak gibi olmasın =))))

Bırak bozuk kalalım, bozuk şeyler bir kenarda bekler ve en sonunda birisi keşfeder ve müzeye koyarlar bu tür az kullanılmış metaları =)

Gurcay dedi ki...

Amerikan filmlerindeki gibi beklemiyorum, benimkisi biraz Dalgaları Aşmak filmindeki gibi bir bekleyiş... Pek iç açıcı değil tabii...
Benim fazla bozuk kalma gibi bir niyetim yok. Güçsüz halimi beğenmiyorum. Ama 2-3 haftada kendimi toparladım. Şu an fena değilim ;)