14 Haziran 2008 Cumartesi

Bugün İzmit Real çevresinde park etmiş bir limuzin gördüm. Mutfak alışverişine limuzinle gelen yurdum insanına saygı duydum.


Sigara içme yasağı öncesinde yer bulunamayan Dolphin kafeteryasında şimdi in ve cin top oynamaktaydı, ferah ferah... Sokaklar ise sigara dumanı, ha rahatsız mıyım? Tabi ki hayır!

Starbucks'ın terasında oturup beyaz çikolatalı mocha içtim. Tek kişilik koltuğunda bağdaş kurup, jazz eşliğinde Uğur Gürsoy okuyup yarıldım... Ve eski karikatürleri ile karşılaştırdığımda artık "tamam oldun sen Uğur" diyorum. Haftabehafta kendini geliştiriyor, aşıyor bana kalırsa. Bu hafta geçtikten sonra çok güldüğüm bir karikatürü burada sunacağım. Bekleyemem diyorsanız çarşamba gününe kadar dergi gazetecilerde. Daha öncesinde var mıydı emin değilim fakat "Faik" karaketeri ile de başarılı olacağını düşünüyorum. "Fırat"'tan sonra artık Ferruh, Feyzullah, Fikret, Furkan, Fadime, Fevzi gibi karakterler de bekliyorum -ki kendisinde "F" harfine ve turuncu terliklere karşı bir zaaf seziyorum yahut olanca hayal dünyamla sallıyorum.

Gecenin bir vakti film almak için Alper'in dükkanına uğrayıp, çenemin elverdiğince laklaklaklak etim. Luc Besson yapımı "Yamakasi - Les samouraïs des temps moderne "Grangé ait kitabın filmi olan "The Crimson Rivers" (Kızıl nehirler), "Lorenzo's oil" ve Nip/Tuck denince akla gelen Ryan Murphy'ye ait "Running with Scissors" (Elde makas koşmak) filmlerini aldım. Sonra canım isterse sizlere de anlatabilirim.
Hayırlı geceler...

5 yorum:

ellyf dedi ki...

Hadi hadi limuzinin yok diye kıskanma :)

Burcu SezeR dedi ki...

Ehehe... Olsaydı fena mı olurdu beya =)

ellyf dedi ki...

Züper olurdu, hatta hayranı olduğumuz yüzyılın şarkıcısı İsmayil YK'nın şarkılarını bangır bangır çalarak işe gelirdik. Düşünsene karizmayı dımtıs dımtıs : )))))) Bööööö

Burcu SezeR dedi ki...

Benim eğer ki limuzin alacak param olsaydı hımm! "ne işe gidicem yahu o bana gelsin" derdim =) İsmaili satın alıp sana hediye ederdim :)
Çal oyna sonra şekerim...

ch³-ch2²-cooh dedi ki...

(: dha önce izmitte hiç limuzinle karsılasmadım.. artistlik had safhadaymıs kullananın ki oraya park edip alısverise adar gelmis..