8 Ekim 2007 Pazartesi

Cehennemin En Nadide Parçası



Nadide Sultan,
Hani o kumsalda koccaman memelerini mavi bikinisinden çıkması için gümbür gümbür koşan ve en sonunda sol memesinin ucunu çıkartmayı başarmış, burnu kocaman, sesinin neye benzediğini bir türlü hatırlayamadığım, evlenmeden evvel burnunu yaptıran, göğüslerini küçülttüren fakat evliliğinde bir türlü mutluluğu yakalayamamış "konyalı" ismine yapışmış kız. Tabi ki hatırladınız. Bu sabah ben kahvemi yudumlarken gazetemin magazin sayfasındaki habere dikkat kesildim. Yeşil, hoş bir elbise giymiş İpek Tuzcuoğlu'nun haberini okudum. "Tek kişilik" isimli albüm çıkartıyormuş. Sonra haberde değişimden falan bahsetmeye başlanıyor. Bir de baktım Bu kız Nadide Sultan'mış. Yani sevgili Nadide kendine has mizacını almış çöpe atmış ve İpek'in kılığına bürünmüş. Hem de sonsuza dek. Ben olsam Deniz Akkaya gibi yapardım sanırım. Liv Tyler'ın resmini alıp giderdim doktora İpek Tuzcuoğlu'nun değil kesinlikle. "Tek kişilik" albümünü de kimsenin dinleyeceğini zannetmiyorum maalesef elinde patladı estetik masrafları. Halbuki ben Nadide'yi severdim. Kendine has bir güzelliği en azından doğallığı vardı şimdi yok, uçmuş gitmiş. Hey gidi hey.. Bir gün eve gidip "anne ben geldim dediğinizde annenizin sizi tanıyamaması ne kadar da kötü bir durum olurdu değil mi?"
Halbuki ben bugün ölüm hakkında yazı yazacaktım... Belki yazarım.

5 yorum:

yengeç dedi ki...

şimdi bu nadide sultanmı !!! sanki fbı'ın koruma programına girmişte tipini değiştirmiş gibi duruyor gerçi bize ne yahu =)

canelcin dedi ki...

Efsane '105 Nadide', anılarım canlandı şimdi :D

İyi ki benim fotoğrafımı alıp gitmemiş estetikçiye :D Ya biz erkeklerde böyle özenmeler yoktur, hiç bir erkek Fatih Ürek'in fotoğrafını alıp estetikçiye gitmez mesela :D :D Fatih Ürek örneği kötü oldu galiba ehehe.

wykka dedi ki...

olm bi gun biri azinin ortasina cakivericek diye korkuyorum, siyah mersedesli adamlar beklicek is cikisinda, azini bantlayip goturcekler seni. aha da diyorum bak.

ayrica assadaki nemenem bi blogger cumlesidir! kimlik sec diyo bana bu. ergen muamelesi yapmayin adama.

Eda Demirel Suner dedi ki...

vay be evrim gecirmiş abla resmen

Burcu SezeR dedi ki...

Ben sabî sübyana örnek olsun diye çıkarıyom bunları buraya... Kaka, pis, eh ee! diyorum bunları yazarken. Kız wykka bakarsın bi cipin içinde işkence görüyorum :) Nihaha... Havam batsın...

Estetik operasyon kesinlikle psikolojik bozukluğu işaret eder. (Tabii köklü operasyonlardan bahsediyorum arkadaşlar)