24 Aralık 2008 Çarşamba

Sümüklü Scarlett ve mendili


Allahıma şükürler olsun Scarlett Johansson'ın sümüklü mendili 5300 dolar'a satıldı.. Yataklarımızda rahat uyuyabiliriz artık... Aklımız kalmayacak... Alan mendili ne yapacak asıl merak ettiğim bu. Çerveletecek mi? Müzeye mi bağışlayacak? Ne halt edecek? Elinde mendil halay başı mı olacak?Kendisine ve Scarlett'e Allah'tan akıl diliyorum.

Düşündüm de; ben ünlü biri olsaydım ve kullandığım mendilleri satsaydım karun kadar zengin olurdum bu gözlerimin yaşarması sayesinde...

Fotoğrafı bu siteden kopyaladım.

7 yorum:

Digital Sevgi Kelebeği dedi ki...

Evet evet sen Scarlett Johansson olsaydın bizde bu güzel yazı ve yorumu okuyamamış olurduk sanırsam.. :)

Burcu SezeR dedi ki...

Korkmayın sakın asla Scarlett olmayacağım, sizlere bu haksızlığı yapmam... Delikanlı gibi çıkıp bedava dağıtırım mendillerimi =)

Malla dedi ki...

Ne diyeyim.Nasıl bir meraktır bu.Ben Scarletin yerinde olsaydım ben neymişim diye gülerdim alana.Kirli çamaşırların bile meraklıları var yani..Eğer bir yerlere yardım içinse o mantığıda bilemem.

Burcu SezeR dedi ki...

Evet Malla ben de aynen senin gibi düşünüyorum...

alis dedi ki...

Yiyecek yardımı yapan bir vakıfa yardım toplamaya katkıda bulunmak için yapmış bunu, aslında arttırma 1 dolardan başlamış ama buralara kadar çıkmış. Sümüklü mendiline 5300 dolar veren enayiler olduğunu bildiği için kız bunu iyi bir amaç için kullanmış. Mendili alanı bilemem ama Scarlett'ın aklı gayet yerinde bence..

Burcu SezeR dedi ki...

alis; yardım yapmak için Scarlett'in sümüklü mendilini mi beklyormuş bu show programı? En azından ekranda "bunun çok saçma olduğunu söyleyebilir ve engel olabilirdi... Bir elbise yahut ayakkabı satabilirdi... Ama yeni film The Sipirit reklamı adına yapılmış bir davranış olsa gerek.
Yorumun için saol...

bedisko dedi ki...

ne igrenc insanlar var yafff... allah akil fikir versin ne diyelim... :)
ama hakikaten merak uyandirici olan tarafi --> alan o mendili napacak...