26 Aralık 2008 Cuma

Kampanya - İndirim modu


Çoğu kişinin aksine ben kampanya maillerini inanılmaz seviyorum. Fakat sadece mail olanlarını, cep telefonlarına gelen mesajların yok olmasını diliyorum. Sağolsun İdeefixe beni bu kampanya haberlerinden asla mahrum bırakmaz... Bu sabah yine bir mail geldi siteden... Zamansız Ajanda reklamıydı bahsettiğim. Yeni bir yılın başlangıcında belki de çoğu kişiye lazım olacak defterlerden... Cicili bicili... Alınabilir aslında, hediye edilebilir bir eşya... Ama bir de baktım ki; 21 ytl.


Ajanda = 21 Ytl...

Siz bir ajandaya 21 Ytl verir misiniz? Ben asla vermem o kadar para.. 15 Ytl olsun hadi onu da vermem... Her yandan eşantiyon ajanda geleceği böylesi bir zamanda parayla ajanda almak saçma olur. Ha cicisine bicisine kapıldıysam giderim renkli post-it ve bir adet fosforlu kalem alırım işte en alasından ajanda bana =)
Bu benden bir eleştiriydi İdefix'e.

Bir de övgüm var kendisine...


Kitap fiyatlarında yaptıkları inanılmaz indirimler bu siteyi vazgeçilmezim yapıyor. Zamansız Ajandaların ne kadar gereksiz bir pahalılıkta olduğuna bakarken gözüm Edgar Allan Poe ve %60 indirim kelimelerine takıldı... Günün fırsatı tam 28 Ytl'ydi... Muhteşem bir indirim (Normal fiyatı 70 Ytl) ve her kütüphanede bulunması gereken bir kitap... Ajandaya kızmayı bırakıp tıpış tıpış kitabımı aldım... Dedim olur böyle densizlikler... :)

Bu da kendime yılbaşı hediyem olsun öyle değil mi;)

Not: Ben bu entryi yazarken cep telefonuma Worldcard'tan mesaj geldi... Diyor ; şu iki tarih arasında 400 Ytl'lik alışveriş yaparsan 10 Ytl'lik puan vereceğiz... Hasbinallaaaaahhh acaba insanları aptal mı zannediyorlar?

5 yorum:

jazzistan dedi ki...

Nefis indirim hakikaten de.

Ondan da ötesi aslında indirim olsun ya da olmasın illa ki edinilip okunulması gereken bir yapıt.

Yılbaşı hediyenizi mutlu mutlu okuyunuz (:

owl dedi ki...

kitap almak herhalde herkesin parasına hiç acımadan yaptığı ender alışverişlerden. kitap fuarına gittiğimde başım dönmüştü. bence en güzel hediye :))

engin dedi ki...

burcu hanim merhaba,

21 YTL'lik fiyatini saskinlikla karsiladiginiz zamansiz ajandalar, birer tasarim urunudur. gectigimiz yil, yilin en iyi ajandasi odulunu alan "1 Nisan Ajandasi"nin gelistirilmis versiyonudur. ayni zamanda bu ajandalar, her sene elinize gecmesi olası ajandalardan da farklidir. cunku bunlar zamansiz ajandalardır. sayfalarini dilediginiz gibi sticker'larla dolurabilir, sizin icin kötu gecen bir ayin sayfalarini acmamak uzere kapatabilir ya da mavi zamanlarda oldugu gibi hangi baligin hangi mevsimde yenilebilecegini ogrenebilirsiniz. ustelik yaninda balik katlama sanati da hediyesi! saniyorum bu ozellikler, zamansiz ajandalar'ın, her sene onunuze gelen ajandalardan farkini ortaya koymaktadir.

zamansiz yazici
engin dogan

Burcu SezeR dedi ki...

Engin Bey, muhakkak ürün orjinaldir vs.. Muhakkak seveni de bir hayli fazladır... Fakat bana pahalı gibi geldi hepsi bu... Yorumunuz için teşekkür ederim.

eti puf dedi ki...

21 ytl'ye ajanda al sonra beş kuruş etmeyecek bir yıl yaşa...
istemezük..