8 Mayıs 2008 Perşembe

X is no longer listed as "single"

Ne zamandır yazmak istiyordum bu sabahın körüne kısmetmiş. Uzun zamandır dikkatimi çeken bir facebook durumu vardı, bu sabah "Home" kısmında yakın arkadaşımın da aynı hinliği yaptığını görünce dayanamadım.

Genellikle erkekler Facebook kariyerlerine "single" olarak başlıyorlar. Sonrasında hayatlarına bir hatun giriyor ve o "single" yazısı orada durmaya devam ediyor. Anladığım kadarıyla "In a Relationship" yazmak yemiyor... Yani adam gibi "kardeşim, benim bir ilişkim var bak aha da duydu cümle alem" demek yerine, "bekarım ben hala ama dur hatun kızdı 'neden öyle yazıyor orda diye' en iyisi ben medeni halimi saklıyım da ne kısmetimi kapatıyım ne de hatunu kızdırıyım" mantığıyla kariyerlerinde doruk noktasına çıkıyorlar. Bazı hatunlar da bunu yiyor sanırım... Halbuki kişi bir ilişkiye başladığında heyecanlanması gerek, tam anlamıyla seviyorsa karşısındakini bunu herkese haykırma isteğiyle dolup taşması lazım gelir, Ya da bana göre aşk kavramı siz insanlarınkinden biraz farklı sanki... Tabi bundan daha beteri de mevcut; mesela evli olduğunu saklayanlar gibi :)

Bilmem Kim is no longer listed as "single."

Yine de beni sevmeseler de sözüm kadınlara; yemeyiniz böyle numaraları... Bininiz adamın tepesine yazdırınız oraya ilişkinizi. Sonrasında sadece sizin sayfanızda kek gibi duruyor "In a Relationship" falan filan.. Komik duruyor :)

Benim bu laflarım şimdi yola çıktı yerine ulaşmasına ramak kaldı siz bunu okurken sayın okuyucu.

2 yorum:

Anonymous dedi ki...

tesadüf okudum yazını, alkışlar sana :)

Burcu SezeR dedi ki...

Saol... Fakat neden alkış bana? =)