Cevabım; Hayır! Ne gerek var ki? Zaten her yanımızda saat var diye düşünüyorum her zaman. Fakat bir kaç blogda saat gördüm ve hoşuma gitti sanırım, denemek istedim. Baktım ki; Clock Link sitesinde bloğunuza birbirinden şahane saatler yerleştirebiliyorsunuz... Hem de istediğiniz renk ve ölçülerde... Ben yeni keşfettim de bilmeyenleri de bilgilendireyim dedim =)
blog etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
blog etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
5 Eylül 2009 Cumartesi
20 Ocak 2009 Salı
Kadın Blogları
Kadın Blogları isminde bir siteye denk geldim.
"kadınblogları, kadınlara ait blogların listelendiği, içeriğin “kullanıcı katılımı” ile oluştuğu bir dizin sitesidir. Üyelerine blog ekleme, blog puanlama, bloglara yorum yazma ve blog oluşturma (yakında) hizmeti verir."
"kadınblogları, kadınlara ait blogların listelendiği, içeriğin “kullanıcı katılımı” ile oluştuğu bir dizin sitesidir. Üyelerine blog ekleme, blog puanlama, bloglara yorum yazma ve blog oluşturma (yakında) hizmeti verir."
Sanal dünyada hemcinsler gerçeğine oranla çok daha yardımsever, sıcakkanlı. Blog yazan kadınlar (bayanlar) birbirlerinden çok fazla şey öğreniyorlar ve konu siteden de bu kişilerin sitelerine kolayca ulaşmak mümkün.
16 Ocak 2009 Cuma
Bilmediklerim var, bildiklerimi de cevaplarım
Google'da bloguma ulaşan kişiler aşağıda sıraladığım şeyleri aramışlar. Nelermiş onlar?
1- Beren Saat'in ALLAH inancı var mı?
Cevap: Bilmiyorum. İlgilenmedim hiç.
Cevap: Bilmiyorum. İlgilenmedim hiç.
2- Melekler Korusun dizisinin senaryosunu kim kiminle aşk yaşayacak?
Cevap: Tahminime göre; İpek ile oyunculuk öğrencisi o saçları arkadan bağlı Barış ile oyunculuk öğretmeni ve Esin aşk yaşayabilir. Ayrıca İpek'in annesi ile de oğlunu Ankara'ya gönderen adını unuttuğum adam aşık olacaklardır. Bunun dışında bir şey bilmiyorum.
3- Hz. Muhammedin burcu?
Cevap: Merak uyandırması ilginç olan bir konu. Bilmiyorum. Hiç merak etmedim.
4- Aşk ı memnu dizisinde Behlülün araba markası ne?Cevap: Alfa romeo diye biliyorum ben.... Bilmiyor da olabilirim.
6- Ev kızları nasıl vakit harcasın?
Cevap: Uyuyarak, muhteşem bir kahvaltı yaparak, ev silip süpürerek, yorgunluk kahvesini yudumlayarak, internette vakit geçirip tabii ki kitap okuyarak. Unutmayın "ev kızı" olmak "sokak kızı" olmaktan daha iyidir.
7- Gece yürüyüşlerinde yayaların yapması gerekenler nedir?
Cevap: Fosforlu yelek giyilebilir. Eğer ki yoksa aracın geldiği yönün ters istikametinde yürürseniz gelen araç sizi görebilir. Ayrıca arkadan gelen araç da size çarpmaz.
8- Nişanlıdan ayrılma yöntemleri?
Cevap: Onu sevmediğinizi ve nişanda takılan ne varsa geri vereceğinizi söyleyin.
9- Tiridine bandım nasıl oynanır?
Cevap: Bana kalırsa belirli bir oynama şekli yoktur. Sal kendini ortaya, önce omuzlarını titret sonrasında Ankara ve Roman havası karışımı bir moda bürün.. Emin ol ki kimse bilmediğini anlamayacaktır.
10- Uğur Gürsoy Fırat kitap ücreti?
Cevap: İdefix fiyatı 7 küsür lira. Normal bir kitap evi fiyarı 9,90 tl.
11- Yılan burcunu bulan kişi kimdir?
Cevap: Kesinlikle ben değilim.
20 Aralık 2008 Cumartesi
İnanç süzgeci mailler
Barış Ünver sık sık karşılaştığımız forward mailler hakkında İnanç sömürüsünde son nokta! başlıklı bir yazı yazmış... Okuyun.
26 Kasım 2008 Çarşamba
Punkreas.org teması pek hoş
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)
