Google aramaları etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
Google aramaları etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

16 Ocak 2009 Cuma

Bilmediklerim var, bildiklerimi de cevaplarım

Google'da bloguma ulaşan kişiler aşağıda sıraladığım şeyleri aramışlar. Nelermiş onlar?
1- Beren Saat'in ALLAH inancı var mı?
Cevap: Bilmiyorum. İlgilenmedim hiç.

2- Melekler Korusun dizisinin senaryosunu kim kiminle aşk yaşayacak?
Cevap: Tahminime göre; İpek ile oyunculuk öğrencisi o saçları arkadan bağlı Barış ile oyunculuk öğretmeni ve Esin aşk yaşayabilir. Ayrıca İpek'in annesi ile de oğlunu Ankara'ya gönderen adını unuttuğum adam aşık olacaklardır. Bunun dışında bir şey bilmiyorum.

3- Hz. Muhammedin burcu?
Cevap: Merak uyandırması ilginç olan bir konu. Bilmiyorum. Hiç merak etmedim.

4- Aşk ı memnu dizisinde Behlülün araba markası ne?Cevap: Alfa romeo diye biliyorum ben.... Bilmiyor da olabilirim.

6- Ev kızları nasıl vakit harcasın?
Cevap: Uyuyarak, muhteşem bir kahvaltı yaparak, ev silip süpürerek, yorgunluk kahvesini yudumlayarak, internette vakit geçirip tabii ki kitap okuyarak. Unutmayın "ev kızı" olmak "sokak kızı" olmaktan daha iyidir.

7- Gece yürüyüşlerinde yayaların yapması gerekenler nedir?
Cevap: Fosforlu yelek giyilebilir. Eğer ki yoksa aracın geldiği yönün ters istikametinde yürürseniz gelen araç sizi görebilir. Ayrıca arkadan gelen araç da size çarpmaz.

8- Nişanlıdan ayrılma yöntemleri?
Cevap: Onu sevmediğinizi ve nişanda takılan ne varsa geri vereceğinizi söyleyin.

9- Tiridine bandım nasıl oynanır?
Cevap: Bana kalırsa belirli bir oynama şekli yoktur. Sal kendini ortaya, önce omuzlarını titret sonrasında Ankara ve Roman havası karışımı bir moda bürün.. Emin ol ki kimse bilmediğini anlamayacaktır.

10- Uğur Gürsoy Fırat kitap ücreti?
Cevap: İdefix fiyatı 7 küsür lira. Normal bir kitap evi fiyarı 9,90 tl.

11- Yılan burcunu bulan kişi kimdir?
Cevap: Kesinlikle ben değilim.